Online congres - Psychotrauma bij kinderen en (jong)volwassenen


Persoonlijke informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Kwaliteitsregisters

Contact informatie

    LET OP: gebruik het eigen, persoonlijke e-mail adres van de deelnemer en geen algemeen e-mail adres zoals info@, contact@ afdelingsnaam@, etc.

Informatie factuurgegevens
  • Vul hieronder het e-mailadres in van de financiële administratie of je eigen e-mailadres als jij zelf betaalt

Deelsessies

Bij een online-congres ben je in de gelegenheid alle sessies te volgen. Voor een deelnamebewijs en/of accreditatiepunten is het verplicht alle sessies te volgen.1A Trauma georiënteerde hulp LVB
1B Psychotrauma bij adoptie en vluchtelingen


2A Contextueel werken aan gehechtheid bij psychotrauma
2B Traumasensitief werken in de onderwijssetting

Kortingen

Je kunt slechts kiezen voor één kortingsmogelijkheid.

  • Let op: dit proces is volledig geautomatiseerd, dus uitzonderingen zijn niet mogelijk.

ZZP-informatie

    Vul alléén de cijfers in van je KvK-nummer of ondernemingsnummer. We gebruiken het nummer t.b.v. een check op geldigheid.

Upload document

Om in aanmerking te komen voor het studententarief dien je een bewijs te uploaden waaruit blijkt dat jij ten tijde van inschrijving een voltijdstudent bent, en dat tevens aantoont dat het om jou gaat. Zie de volledige voorwaarden bij het onderdeel "Kortingen - Studentenkorting".

Aanbieding online congres
  • Ik schrijf mij in en vermeld in het tekstblok hieronder de naam van mijn introducé. De introducé MOET zich op naam inschrijven en vult in het tekstblok hieronder JOUW naam in. De introducé ontvangt dan geen factuur en kan gratis deelnemen aan dit online congres. Belangrijk: geef jij deze informatie aan hem/haar door?


    Geen introducé? Dan kun je zelf gratis deelnemen aan een tweede online congres. Je MOET je opnieuw inschrijven voor dit tweede online congres. Vul je eigen naam in bij 2-voor-de-prijs-van-1. Je ontvangt dan geen nieuwe factuur.

Overigen
Nieuwsbrief
  • Via onze nieuwsbrief versturen wij informatie gerelateerd aan jouw beroepsgroep. Wij delen je informatie niet met derden en je kunt je aanmelding voor onze nieuwsbrief op ieder moment opzeggen.

Extra's, voorwaarden en privacy

Door op de knop te klikken ga je naar een overzicht met je ingevulde gegevens.
Je wordt nog niet ingeschreven.