Online congres - Zelfcontrole


Persoonlijke informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Kwaliteitsregisters

  LET OP: punten kunnen uitsluitend worden bijgeschreven wanneer je gegevens exact overeenkomen met de (persoons-)gegevens zoals vermeld in jouw kwaliteitsregister.


Contact informatie

  LET OP: gebruik het eigen, persoonlijke e-mail adres van de deelnemer en geen algemeen e-mail adres zoals info@, contact@ afdelingsnaam@, etc.

Informatie factuurgegevens
 • Vul hieronder het e-mailadres in van de financiële administratie of je eigen e-mailadres als jij zelf betaalt


Kortingen

Je kunt slechts kiezen voor één kortingsmogelijkheid.

 • Let op: dit proces is volledig geautomatiseerd, dus uitzonderingen zijn niet mogelijk.

ZZP-informatie

  Vul alléén de cijfers in van je KvK-nummer of ondernemingsnummer. We gebruiken het nummer t.b.v. een check op geldigheid.

Upload document

Om in aanmerking te komen voor het studententarief dien je een bewijs te uploaden waaruit blijkt dat jij ten tijde van inschrijving een voltijdstudent bent, en dat tevens aantoont dat het om jou gaat. Zie de volledige voorwaarden bij het onderdeel "Kortingen - Studentenkorting".

Aanbieding online congres
 • Je kunt jezelf of een introducé gratis aanmelden voor een ONLINE congres naar keuze. De code die je daarvoor kunt gebruiken, ontvang je na inschrijving in je mailbox en kun je voor jezelf gebruiken of doorsturen naar een collega. Deze code is eenmalig te gebruiken.
  Heb je al een code ontvangen? Dan kun je dat hieronder aangeven en de code invullen in het veld dat dan verschijnt.
  Heb je jezelf of heeft een collega zich aangemeld vóór 1 mei 2021 en jou als introducé aangemeld, dan kun je de naam invullen van die persoon. Je ontvangt dan geen nieuwe factuur. Mocht na controle blijken dat je geen recht hebt op een gratis online congres dan worden de normale kosten in rekening gebracht.

Overigen
Nieuwsbrief
 • Via onze nieuwsbrief versturen wij informatie gerelateerd aan jouw beroepsgroep. Wij delen je informatie niet met derden en je kunt je aanmelding voor onze nieuwsbrief op ieder moment opzeggen.

Extra's, voorwaarden en privacy

Door op de knop te klikken ga je naar een overzicht met je ingevulde gegevens.
Je wordt nog niet ingeschreven.