Online congres - Het belang van het kind


Persoonlijke informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Kwaliteitsregisters

  LET OP: punten kunnen uitsluitend worden bijgeschreven wanneer je gegevens exact overeenkomen met de (persoons-)gegevens zoals vermeld in jouw kwaliteitsregister.


Contact informatie

  LET OP: gebruik het eigen, persoonlijke e-mail adres van de deelnemer en geen algemeen e-mail adres zoals info@, contact@ afdelingsnaam@, etc.

Informatie factuurgegevens
 • Vul hieronder het e-mailadres in van de financiële administratie of je eigen e-mailadres als jij zelf betaalt


Deelsessies

Bij een online-congres ben je in de gelegenheid alle sessies te volgen. Voor een deelnamebewijs en/of accreditatiepunten is het verplicht alle sessies te volgen.1A Voorkomen van uithuisplaatsing
1B Balanceren tussen kind- en ouderperspectief


2A Belangen van het kind binnen de gedwongen hulpverlening
2B Drs. Liesbeth Groenhuijsen

Kortingen

Je kunt slechts kiezen voor één kortingsmogelijkheid.

 • Let op: dit proces is volledig geautomatiseerd, dus uitzonderingen zijn niet mogelijk.

ZZP-informatie

  Vul alléén de cijfers in van je KvK-nummer of ondernemingsnummer. We gebruiken het nummer t.b.v. een check op geldigheid.

Upload document

Om in aanmerking te komen voor het studententarief dien je een bewijs te uploaden waaruit blijkt dat jij ten tijde van inschrijving een voltijdstudent bent, en dat tevens aantoont dat het om jou gaat. Zie de volledige voorwaarden bij het onderdeel "Kortingen - Studentenkorting".

Aanbieding online congres
 • Je kunt jezelf inschrijven voor een tweede gratis ONLINE congres. Nodig je een introducé uit, dan doet deze mee aan hetzelfde ONLINE congres waarvoor jij inschrijft (en de factuur ontvangt).
  Direct na inschrijving ontvang je een code in je mailbox. Deze code is eenmalig en kun je voor jezelf gebruiken OF doorsturen naar jouw introducé.

  Let op:

  * Jijzelf of jouw introducé dient zich opnieuw in te schrijven voor het tweede (gratis) online congres.

  * Mocht na controle blijken dat je geen recht hebt op een gratis online congres dan worden de normale kosten in rekening gebracht.

Overigen
Nieuwsbrief
 • Via onze nieuwsbrief versturen wij informatie gerelateerd aan jouw beroepsgroep. Wij delen je informatie niet met derden en je kunt je aanmelding voor onze nieuwsbrief op ieder moment opzeggen.

Extra's, voorwaarden en privacy

Door op de knop te klikken ga je naar een overzicht met je ingevulde gegevens.
Je wordt nog niet ingeschreven.