7 november 2024 - Eindhoven

Congres - De innerlijke strijd: depressie en angst

Congres - De innerlijke strijd: depressie en angst

In de wereld van hulpverlening en onderwijs komen hulpverleners en leerkrachten regelmatig in aanraking met kinderen en jongeren die kampen met interne uitdagingen zoals angst en depressie

Deze internaliserende problemen kunnen een diepgaande invloed hebben op het welzijn en de prestaties van kinderen en jongeren en vragen om een gevoelige en deskundige benadering vanuit professionals.

Dit congres richt zich op het vergroten van kennis en vaardigheden van hulpverlenings- en onderwijsprofessionals met betrekking tot angst en depressie bij kinderen en jongeren. Door een dieper begrip van deze interne strijd te ontwikkelen, kunnen professionals beter inspelen op de behoeften van de kinderen en jongeren die zij ondersteunen. Het herkennen van de symptomen, begrijpen van de oorzaken en toepassen van passende interventies zijn cruciale aspecten in deze context.

Een dynamisch programma, geleid door vooraanstaande sprekers uit zowel de academische wereld als het veld, staat garant voor boeiende en praktische inzichten.

Schrijf je snel in als je de live uitvoering van het congres wilt bijwonen. Het aantal deelnemers voor de on-demand uitvoering is onbeperkt.

Selecteer een uitvoering: