Locaties


Jaarbeurs (Hallencomplex) - Utrecht

Jaarbeurs (Hallencomplex) - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Het multifunctionele complex (hallencomplex) van Jaarbeurs Utrecht ligt tegenover het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen.

Reist u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. De navigatieadressen zijn: P4: Truus van Lierlaan 1 P1: Graadt van Roggenweg 400 P3: Van Zijstweg 21

Reist u met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt dan langs het Beatrixgebouw en steekt de weg over. 

U loopt via de boulevard naar het Hallencomplex van de Jaarbeurs. Bij binnenkomst volgt u de aanwijzingen op de monitor richting Julianazaal.

Mercure - Zwolle

Mercure - Zwolle
Hertzenbergweg 1
8041 BA Zwolle
Routebeschrijving

Mercure ligt op 5 minuten rijden vanaf het bus- en treinstation Zwolle. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het kan zijn dat u een parkeerkaart ontvangt bij aankomst, maar er zullen geen kosten worden berekend bij vertrek.

Tijdens scholingsdagen staat een bus van de firma Sallandtours om 9.15 uur klaar aan de achterzijde van station Zwolle.
Om stipt 9.30 uur vertrekt deze bus naar Mercure waar u 10 minuten later arriveert.
Na afloop vertrekt de bus om 16.45 uur vanaf de hoofdingang van Mercure naar station Zwolle.

Indien u gebruik wenst te maken van dit gratis busvervoer kunt u dat op het inschrijfformulier kenbaar maken. U kunt tot drie dagen vooraf via info@congresburo.com aangeven gebruik te willen maken van het busvervoer of u afmelden hiervoor.

Pullman Cocagne - Eindhoven

Pullman Cocagne - Eindhoven
Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven
Routebeschrijving

Hotel Pullman - Cocagne te Eindhoven bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het NS station en is uitstekend bereikbaar met de auto. Het complex heeft eigen parkeerruimte met een beperkt aantal parkeerplaatsen. U kunt tijdens de scholingsdag aan een gereduceerd tarief een uitrijdkaart kopen aan de receptie van Hotel Pullman.

Aan de overkant ligt parkeergarage De Heuvelgalerij aan de 'Ten Hagestraat 6'. In deze parkeergarage is korting niet van toepassing.

De locatie is rolstoeltoegankelijk.