30 januari 2020 - Utrecht

Jaarlijks Congres - LVB - 7e editie

26 maart 2020 - Eindhoven

Jaarlijks Congres - Multiprobleemgezinnen - 4e editie

25 juni 2020 - Zwolle

Congres - Werken met armoede problematiek

1 oktober 2020 - Eindhoven

Jaarlijks Congres - Hechtingsproblematiek - 7e editie

Locaties


Jaarbeurs (Hallencomplex) - Utrecht

Jaarbeurs (Hallencomplex) - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Het multifunctionele complex van Jaarbeurs Utrecht ligt naast het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen. U loopt in tien minuten naar het Hallencomplex van de Jaarbeurs. Volgt u bij binnenkomst de aanwijzingen op de monitor, of informeer bij een baliemedewerker.

Reist u met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. De parkeerterreinen P1 of P3 liggen vlakbij de boulevard richting Hallencomplex. Korting op betaald parkeren is niet van toepassing.

Mercure - Zwolle

Mercure - Zwolle
Hertzenbergweg 1
8041 BA Zwolle
Routebeschrijving

Mercure ligt op 5 minuten rijden vanaf het bus- en treinstation Zwolle en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het kan zijn dat u een parkeerkaart ontvangt bij aankomst, maar er zullen geen kosten worden berekend bij vertrek.

Tijdens congressen, symposia en studiedagen staat een bus van de firma Sallandtours om 9.15 uur klaar aan de achterzijde van station Zwolle. Om stipt 9.30 uur vertrekt deze bus naar Mercure waar u 10 minuten later arriveert. Na afloop vertrekt de bus om 16.45 uur vanaf de hoofdingang van Mercure naar station Zwolle.

Indien u gebruik wenst te maken van deze gratis busservice, kunt u dat bij aanmelding kenbaar maken. U kunt tot twee dagen vooraf via het contactformulier aangeven gebruik te willen maken van het busvervoer.

Pullman Cocagne - Eindhoven

Pullman Cocagne - Eindhoven
Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven
Routebeschrijving

Hotel Pullman - Cocagne te Eindhoven bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het NS station en is uitstekend bereikbaar met de auto. Het complex heeft eigen parkeerruimte met een beperkt aantal parkeerplaatsen. U kunt tijdens de scholingsdag aan een gereduceerd tarief een uitrijdkaart kopen aan de receptie van Hotel Pullman.

Aan de overkant ligt parkeergarage De Heuvelgalerij aan de 'Ten Hagestraat 6'. In deze parkeergarage is korting niet van toepassing.

De locatie is rolstoeltoegankelijk.