Locaties


Jaarbeurs - Beatrixgebouw - Meetup - Utrecht

Jaarbeurs - Beatrixgebouw - Meetup - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht ligt naast het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen.

Reis je met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Je loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw.

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Je kunt het beste parkeren op P3 - Van Zijstweg 21 - Utrecht.

Volg bij binnenkomst de aanwijzingen op de monitor naar de locatie Meetup of raadpleeg een medewerker.

Jaarbeurs - Hallencomplex - Juliana Congreszalen - Utrecht

Jaarbeurs - Hallencomplex - Juliana Congreszalen - Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Het multifunctionele complex (hallencomplex) van Jaarbeurs Utrecht ligt tegenover het Centraal Station Utrecht en beschikt over eigen parkeerterreinen met 6500 parkeerplaatsen.

Reis je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Je kunt het beste parkeren op P3 - Van Zijstweg 21 - Utrecht.

Reis je met de trein, volg dan vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. Loop langs het Beatrixgebouw naar beneden, steek de weg over en loop via de boulevard het Hallencomplex van de Jaarbeurs binnen.

Volg in de grote hal de aanwijzingen op de monitor richting Julianagebied. We ontmoeten elkaar dan op de tweede etage bij de Juliana Congreszalen.

Pullman Cocagne - Eindhoven

Pullman Cocagne - Eindhoven
Vestdijk 47
5611 CA Eindhoven
Routebeschrijving

Hotel Pullman - Cocagne te Eindhoven bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het NS station en is goed bereikbaar met de auto. Het complex heeft eigen parkeerruimte met een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je ontvangt aan de inschrijfbalie van ECB een gratis uitrijkaart.

Aan de overkant ligt parkeergarage De Heuvelgalerij aan de 'Ten Hagestraat 6'. Kosten voor deze parkeergarage komen voor eigen rekening.

De locatie is rolstoeltoegankelijk.