30 januari 2020 - Utrecht

Jaarlijks Congres - LVB - 7e editie

26 maart 2020 - Eindhoven

Jaarlijks Congres - Multiprobleemgezinnen - 4e editie

25 juni 2020 - Zwolle

Congres - Werken met armoede problematiek

1 oktober 2020 - Eindhoven

Jaarlijks Congres - Hechtingsproblematiek - 7e editie

Vraag en antwoord


Weerwaarschuwingen

Gaat een scholing door bij slecht weer?

Ja! Onze scholingsdagen gaan door, ook na een KNMI weer-alert. Het is wel aan te bevelen om hier tijdig op te anticiperen door bijvoorbeeld eerder van huis weg te gaan, de auto te kiezen in plaats van de trein of juist andersom, of een hotelovernachting (eigen kosten) te overwegen. Het blijft uiteraard je eigen verantwoordelijkheid om tijdig aanwezig te zijn.

 

 

Aanmelding en toegang

Ik wil deelnemen aan een congres. Hoe gaat dat in z'n werk?

Deelnemen kan alleen door je in te schrijven via het webformulier. Ga via de pagina Aanbod naar de betreffende scholingsdag en klikt rechtsboven op de knop Inschrijven.

Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving, waarbij geldt vol = vol. 

Voor sommige kortingstarieven gelden specifieke voorwaarden. Dat houdt in dat wij eerst de door jou ingevulde gegevens nakijken, waarbij wij het recht behouden de inschrijving te weigeren of voor meer informatie te vragen. Je krijgt hierover altijd bericht via de mail.

Kom je als groep, dan dient iedere deelnemer zich apart in te schrijven met zijn/haar eigen e-mailadres. Zie alle voorwaarden voor groepskorting in het onderdeel Kortingen.

Als alle (verplichte) velden zijn ingevuld en je je akkoord hebt verklaard met de voorwaarden, ontvang je een overzicht waarin te zien is wat je hebt ingevuld. Check de velden en vraag (ndien relevant) vooraf bij je administratie na welke gegevens er op de facuur dienen te staan. 

Daarna klik je rechtsonder op de knop Aanmelden. Er verschijnt meteen een bevestiging op je beeldscherm en er gaat een bevestiging naar je mailbox.

Je inschrijving is nu definitief. Kijk voor je inschrijfbevestiging eventueel in je spambox/ongewenste e-mailfolder.

 

Wat is de oorzaak van foutmeldingen tijdens het inschrijven via het webformulier?

Soms komt het voor dat het niet lukt om via het webformulier in te schrijven.

Dat kan verschillende oorzaken hebben:
- zijn alle verplichte velden ingevuld?
- heb je de e-mailadressen correct ingevuld?
- gebruik je een verouderde browser? Probeer dan eens via een andere computer, ipad of device in te schrijven.

Wis eerst de browsergeschiedenis en schrijf je dan pas opnieuw in, zodat mogelijke fouten definitief worden gewist. Lukt het dan nog niet, dan zet het probleem kort op de mail naar info@congresburo.com. Onze technische mensen kijken dan graag met je mee.

Is het mogelijk te reserveren per e-mail of telefoon?

Nee, deelname is alleen mogelijk door inschrijving. Je kunt tot uiterlijk 30 dagen annuleren, zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht.

Let op:
Een inschrijving houdt in dat je een koopovereenkomst aangaat, dus lees de (annulerings)voorwaarden vooraf goed door.

Tot wanneer kan ik me nog inschrijven?

Zolang de knop Inschrijven zichtbaar is op de pagina van het desbetreffende congres, dan is er nog plaats. Als deze knop niet meer in beeld is, betekent het dat alle beschikbare plaatsen zijn bezet voor deze scholingsdag. Houdt er rekening mee dat bij sommige kortingsopties eerst gegevens worden gecontroleerd. Het kan dus zijn dat er een ander tarief berekend wordt. Wij werken niet met wachtlijsten.

Heeft mijn inschrijving jullie bereikt?

Na inschrijving krijg je meteen een bevestiging op je beeldscherm en in je mailbox. Niet ontvangen? Check dan even je spam-/ongewenste e-mailbox. Twijfel je? Stuur dan een e-mail naar info@congresburo.com en je ontvangt snel antwoord op je vraag.

Heb ik een ticket nodig om binnen te komen?

Nee. Op de dag zelf ligt een badge op naam voor je klaar bij onze registratiedesk. Deze dien je persoonlijk te laten scannen voor aanvang en na afloop van het congres omdat de aanwezigheid strak geregistreerd wordt.

Kom je in de plaats van een ander, of kun je jouw badge niet vinden, meld je dan even bij de ECB-organisatie.

Kan ik mijn keuze voor een deelsessie wijzigen?

Dat kan, tenzij de deelsessie is volgeboekt. De zalen waarin de deelsessies plaatsvinden, hebben een deelnemersmaximum. Dit maximum wordt bepaald door de locatie op basis van geldende veiligheidsvoorschriften. Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving, waarbij geldt: vol = vol. Wij werken niet met wacht- of reservelijsten. Op het inschrijfformulier staan de opties aangegeven. Deze opties kun je bekijken door rechtsboven op de webpagina van een congres op het blok Inschrijven te klikken. Scroll naar beneden en je ziet welke opties er (nog) beschikbaar zijn. Als er nog een mogelijkheid is om te wijzigen, mail ons dan even via info@congresburo.com. Wij regelen dit dan voor je.
 

Ik wil annuleren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Annuleren kan alleen schriftelijk. Stuur een mail naar info@congresburo.com en let erop dat je een annuleringsbevestiging krijgt. Ontvang je deze niet en zit deze ook niet in je spambox, neem dan telefonisch contact met ons op 043-2057962 

Houdt rekening met de (annulerings)voorwaarden, waarmee je bij inschrijving akkoord bent gegaan. Kosteloos annuleren/restitutie kan alleen maar tot een maand voorafgaand aan de scholingsdag. Daarna is het volledige factuurbedrag verschuldigd. Hier wordt strak mee omgegaan om willekeur en precedenten uit te sluiten.

Je kunt uiteraard wel een vervanger sturen. Graag ontvangen wij dan naam, functie, e-mailadres en telefoonnummer van je vervanger, en evt. het beroepsregister + het lidmaatschapsnummer. Je kunt deze informatie mailen naar info@congresburo.com 

De factuur blijft ongewijzigd, maar de rest passen wij aan in onze systemen.


 

Kan ik een vervanger sturen?

Je kunt een vervanger sturen, mits het geen student betreft die de studentenkorting heeft ontvangen. Hiervoor gelden de voorwaarden die gekoppeld zijn aan de kortingsvoorwaarden zoals genoemd bij Vraag en Antwoord - Kortingen - Hoe maak ik gebruik van de studentenkorting. 
 

Graag weten wij van tevoren als er een vervanger komt. Je kunt volgende info mailen naar: info@congresburo.com
- naam
- functie
- e-mailadres
- telefoonnummer
- evt. het beroepsregister + het lidmaatschapsnummer.

De factuur blijft gehandhaafd, maar de rest passen wij aan in onze systemen zodat voor je vervanger alles correct geregeld kan worden.

Is er een kolfruimte beschikbaar?

Ja hoor! Geef dat 's ochtends even aan bij een van onze medewerkers aan de registratiedesk, dan wordt dit meteen voor je geregeld.

 

 

Accreditatie en bewijs van deelname

Mijn aanvraag voor mijn SKJ-registratie loopt nog, is het mogelijk om achteraf mijn gegevens door te geven zodat ik alsnog de punten krijg bijgeschreven?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Bij SKJ kunnen alleen punten worden bijgeschreven als je registratie voltooid is voor aanvang van de scholing. Ontvang je later pas je SKJ-nummer, dan heb je helaas geen recht op de punten.

Accreditatie nog in behandeling, wat betekent dat?

Wanneer een aanvraag voor accreditatie is ingediend, beoordeelt het betreffende beroepsregister of en hoeveel accreditatiepunten aan de scholing worden toegekend. Zodra een accreditatieverzoek wordt goedgekeurd, vermelden wij dit op de site. 

Waar kan ik zien of accreditatie is aangevraagd bij mijn beroepsregister?

Bij elk congres, symposium en studiedag staat onder het kopje "accreditatie" aangegeven bij welke registers accreditatie is aangevraagd, hoeveel punten zijn toegekend of dat de aanvraag nog in behandeling is. Deze gegevens worden bijgewerkt zodra de registerpunten door de beroepsverenigingen zijn toegekend.

Wanneer ik SKJ-geaccrediteerd ben als gedragswetenschapper, gelden SKJ-punten zoals vermeld bij jullie evenementen dan ook voor mij?

Nee. SKJ-punten zoals per evenement vermeld op deze site, betreffen hbo-jeugdzorgwerkers. Als gedragswetenschapper verzorgen NIP, NVO en FGzPt de herregistratie. Je moet dus kijken of het congres / symposium / de studiedag van je keuze door jouw eigen kwaliteitsregister geaccrediteerd is. Alleen dan kunnen jouw punten ook door SKJ bijgeschreven worden.

Gelden NVO-OG punten ook voor herregistratie NVO basis(ortho)pedagogen en (post)masters in het kader van herregistratie SKJ?

Ja. Wanneer NVO-OG een bijeenkomst accrediteert, dan gelden die punten ook voor herregistratie NVO basis(ortho)pedagogen en (post)masters in het kader van herregistratie SKJ.

Waarom zijn mijn punten nog niet in mijn beroepsregister bijgeschreven?

We schrijven in de regel binnen vier weken na een scholingsdag de toegekende punten bij in die registers die ons als organisator toestaan om dat te doen, mits het factuurbedrag is overgemaakt. 

Val je onder het lerarenregister, SRVB of als bijvoorbeeld orthopedagoog onder SKJ, dan zul je zelf moeten zorgdragen voor bijschrijving van de punten. Raadpleeg daarvoor de website van je beroepsregister.

Ben je niet of slechts gedeeltelijk aanwezig geweest, dan heb je uiteraard ook geen recht op bijschrijving van de punten. Ook niet als je de factuur betaald hebt, want punten zijn 'niet te koop'.

Ontvang ik een bewijs van deelname?

Ja, mits je de totale scholingsdag hebt gevolgd en het factuurbedrag is overgemaakt. Je ontvangt dan enkele dagen na het congres het bewijs van deelname per e-mail.
Niet ontvangen? Check dan ook je spam-/ongewenste e-mailbox. 

Check in: het is belangrijk om je voor aanvang van de scholingsdag persoonlijk te melden aan de registratiedesk vlak voor de ingang van de zaal. Registratie vindt dan plaats via de barcode die op je badge staat.

Check out: na afloop van de scholingsdag dien je je ook te laten uitschrijven, wederom door je badge aan te bieden aan een van onze medewerkers.

Ontvang ik een hand-out?

De hand-outs van een scholingsdag zijn voorbehouden aan de deelnemers en worden achteraf in pdf gemaild naar het door de deelnemer opgegeven e-mailadres.

Tip:
Via onze mediapartner www.blikophulp.nl worden regelmatig journalistieke verslagen over (bijdragen aan) onze congressen gepubliceerd. We raden je dan ook aan om je op de Blik op Hulp nieuwsbrief te abonneren.

 

 

Ontvangst van berichten

Kan ik de deelnemersmap ontvangen als ik niet heb deelgenomen aan een scholingsdag?

De hand-out van een scholinsdag is voorbehouden aan de deelnemers.

Tip:
Via onze mediapartner www.blikophulp.nl worden regelmatig journalistieke verslagen over (bijdragen aan) onze congressen gepubliceerd. We raden je dan ook aan om je op de Blik op Hulp nieuwsbrief te abonneren.

Ontvang ik nog informatie voorafgaand aan een scholingsdag/na afloop van een scholingsdag?

Ja, een maand voorafgaand aan het congres waarvoor je bent ingeschreven, sturen wij je bij wijze van service nog een herinnering. Dat is een automatisch gegenereerd bericht.
Niet ontvangen? Kijk vdan ook in je spambox/ongewenste e-mailfolder.

Het programma en schrijfmaterialen ontvang je op de dag zelf. Uiteraard is het programma en overige congresinformatie ook te lezen bij de scholingsdag op www.congresburo.com 

Een bewijs van deelname en de beschikbare artikelen en presentaties ontvang je in de regel zo'n twee dagen na de scholingsdag op het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven, mits het volledige factuurbedrag is overgemaakt. Dit is een geautomatiseerd proces.

Ook deze berichten kunnen in je spambox/ongewenste e-mailfolder terechtkomen, dus wees alert.

Let op:
Download (na het openen van de link) het document zo spoedig mogelijk en sla dit meteen op, want een link blijft maar korte tijd actief op onze server.

Waarom een enquête ter voorbereiding?

Veertien dagen voorafgaand aan de scholingsdag ontvang je een enquête per e-mail, die je binnen vier dagen ingevuld terug kunt sturen. De informatie wordt daarna anoniem doorgestuurd naar de spreker(s) of docent(en), met het verzoek om waar mogelijk nog te richten op de specifieke vragen en interessegebieden. We proberen op deze manier maatwerk en interactie optimaal te stimuleren en de scholing tot een succes te maken.

Waarom heb ik de enquête niet ontvangen?

Als je de enquête voorafgaand aan een scholingsdag niet hebt ontvangen, kan het zijn dat je je korter dan twee weken voor aanvang van de scholingsdag hebt aangemeld. De enquêtes worden namelijk 14 dagen tevoren gemaild, hetgeen een volledig geautomatiseerd proces is. Heb je je binnen die 14 dagen voor aanvang van de scholingsdag ingeschreven en heb je prangende vragen aan de sprekers? Stuur ons dan even een bericht via het contactformulier of info@congresburo.com. We sluiten je vraag/opmerking dan alsnog kort met de sprekers. Uiteraard kun je op de dag zelf ook je vraag stellen. 

Het komt ook voor dat deelnemers op hun inschrijfformulier een fout hebben bij het invullen van hun e-mailadres. Ten slotte kan het gebeuren dat de spamfilter van jezelf of je werkgever onze berichten niet doorlaat. Daar krijgen wij helaas geen melding van. Als je twijfelt of je inschijving wel goed is gegaan, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom ontvang ik geen berichten (meer) van jullie?

Dat kan een paar oorzaken hebben. Misschien is er met je inschrijving iets misgelopen? Neem dan gewoon contact met ons op per e-mail. Een andere oorzaak kan gelegen zijn in het enthousiasme van je spamfilter. Kijk daarom in de map “ongewenste mail” of daar wellicht het bericht dat je zoekt terechtgekomen is. Vind je daar ook niets? Neem dan contact op met je systeembeheerder en vraag hem of alle berichten vanaf ons domein (congresburo.com) te “whitelisten”. Dat klinkt misschien als geheimtaal, maar je systeembeheerder zal je verzoek begrijpen. Echt!

Hoe weet ik aan welke deelsessies ik kan deelnemen?

Bij inschrijving kun je je voorkeur voor de deelsessies aanvinken. tenzij de optie is volgeboekt.
Als er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, zie je dit meteen op het inschrijfformulier.

Na bevestiging van je inschrijving ontvang je een bericht op je beeldscherm, waarop ook de deelsessies vermeld staan. Op de scholingsdag ontvang je bij registratie een badge op naam waarop ook de gekozen deelsessies vermeld staan.

 

 

Vervoer en parkeren

Businformatie locatie Mercure - Zwolle

Voor ECB - congressen staat een bus van de firma Sallandtours om 9.15 uur klaar aan de achterzijde van station Zwolle. Om stipt 9.30 uur vertrekt deze bus naar Mercure waar je 10 minuten later arriveert. Na afloop vertrekt de bus om 16.45 uur vanaf de hoofdingang van Mercure naar station Zwolle.

Waar vind ik informatie over de parkeerkosten bij jullie locaties?

Bij het onderdeel Locatie is informatie opgenomen over parkeerplaatsen. Kosten kunnen weleens wijzigen. Hiervoor kun je het beste naar de website gaan van de locatie zelf.

Sta ik wel of niet aangemeld voor het gratis busvervoer op de locatie Zwolle?

Sta je volgens jou niet aangemeld en wil je toch graag met de bus mee? Stuur ons dan even een bericht via het contactformulier. Dan zorgen wij er alsnog voor dat je mee kunt, mits er nog genoeg plaats is in de bus. Sta je wel aangemeld en kom je bij nader inzien toch liever met de auto, dan horen we dat ook graag via het contactformulier.

 

 

Dieet

Kunnen jullie voor de lunch rekening houden met mijn dieet?

Wij proberen om rekening te houden met je medische dieetwens, mits je ons dat uiterlijk twee weken voorafgaand aan de scholingsdag laat weten. Een medisch dieet betreft concreet een allergie, die duidelijk omschreven dient te worden in het daartoe bestemde tekstveld op het inschrijfformulier, waarbij je ook kunt aangeven wat je wel mag eten.

Wensen zoals koolhydraat en/of vet-arm, vegetarisch of halal worden niet gezien als een medisch dieet. 

De lunch bestaat uit een buffet inclusief vegetarische gerechten.

Hoe gaat dat op de dag zelf in z'n werk?

Bij aanvang van de lunch kun je je melden bij het personeel en zal de lunch persoonlijk aan je worden uitgereikt.
Dit geldt niet voor vegetariërs, aangezien het reguliere buffet incl. vegetarisch eten is.

 

 

Kortingen

Hoe maak ik gebruik van de ZZP korting?

De ZZP-korting is uitsluitend bedoeld voor freelancers c.q. zelfstandigen zonder personeel ('de eenpitters') niet zijnde in loondienst. Wil je hiervoor in aanmerking komen, dan dient de factuur op naam van je eigen bedrijf te worden gezet met de gegevens zoals ze bekend zijn bij de Kamer van Koophandel. Ook dien je je KvK-nummer bij inschrijving in te vullen op het webformulier. Gaat het om een Belgische eenmanszaak, dan kun je het ondernemersnummer invullen.

Hoe maak ik gebruik van de groepskorting?

Door vijf mensen uit dezelfde organisatie met dezelfde factuurgegevens op dezelfde dag in te schrijven voor hetzelfde congres. Dus ook de 5e gratis persoon dient zich in te schrijven, maar zal dan niet worden meeberekend op de factuur c.q. geen factuur ontvangen. 

Alle personen dienen zich individueel in te schrijven omdat we alle gegevens nodig hebben om het totale proces zorgvuldig aan te sturen. Vul daarom bij de persoonlijke gegevens nooit hetzelfde e-mailadres in. 


Op het inschrijfformulier bij het onderdeel 'kortingen' vink je de groepskorting aan. Wij regelen dan vijf plaatsen, terwijl er voor vier mensen het vol- of vroegboektarief wordt berekend.
 

Partner, studenten-, ZZP-, en nieuwsbriefkortingen vallen niet onder groepsaanmeldingen. Dat is ook de reden waarom er bij inschrijving maar één vakje kan worden aangevinkt.


Let op: de inschrijfprocedure is volledig geautomatiseerd, dus uitzonderingen zijn niet mogelijk.

Waarom moet iedere deelnemer apart worden ingeschreven bij groepskorting?

Wij hebben je individuele gegevens nodig voor het correct afhandelen van deelnamebewijzen en de eventuele accreditatieregeling. Ook ontvangt iedere deelnemer voorinformatie op zijn/haar persoonlijk e-mailadres, zoals een reminder en een enquête ter voorbereiding op de scholingsactiviteit. Ook in geval van deelsessies willen we graag weten waar de voorkeur naar uit gaat. Deelsessies hebben een deelnemersmaximum. Achteraf worden de beschikbare presentaties en artikelen in pdf naar iedere deelnemer doorgestuurd, ook nu weer per e-mail (mits het volledige factuurbedrag is overgemaakt).

Hoe maak ik gebruik van de vroegboekkorting?

Door vroeg te boeken. Hieronder verstaan we dan inschrijven vóór de datum die bovenaan de pagina van het congres staat aangegeven als deadline voor de vroegboekkorting.

Hoe maak ik gebruik van de studentenkorting?

De studentenkorting is alleen geldig voor studenten die op het moment van inschrijven een voltijdstudie volgen en geen betaalde baan hebben.
Dat je studie voltijd is, dient letterlijk op je bewijs te lezen te zijn. Dus niet alleen maar de naam van de opleiding. Dit bewijs dient tevens aan te tonen dat het om jouw gegevens gaat. Tijdens het inschrijfproces wordt aan je gevraagd om deze gegevens ter controle te uploaden.
Houdt hier rekening mee als je je inschrijft, ook als je je zeer kort van tevoren inschrijft.

Indien je niet in aanmerking komt voor de studentenkorting, dan geven we dit per e-mail aan je door. Je inschrijving wordt daarna automatisch geannuleerd.

Als de beschikbare studentenplaatsen bezet zijn, dan is deze kortingsoptie niet meer zichtbaar op het inschrijfformulier. 

Hoe maak ik gebruik van Blik op Hulp korting?

Wie de nieuwsbrief van onze mediapartner www.blikophulp.nl reeds ontvangt of wil ontvangen, kan korting krijgen voor sommige van onze congressen. Deze korting staat dan vanzelf als optie vermeld op het inschrijfformulier. Je vinkt aan dat je abonnee wordt of bent van de Blik op Hulp nieuwsbrief.

NB.
Als je de Blik op Hulp nieuwsbrief al ontvangt, schrijf je dan wel in met hetzelfde e-mailadres zodat je de nieuwsbrief slechts een keer ontvangt. 

Hoe maak ik gebruik van partnerkortingen?

Soms organiseren we evenementen in samenwerking met bijvoorbeeld een vakblad, waardoor abonnees van dat vakblad korting krijgen voor dat evenement. De korting staat dan vanzelf als optie vermeld op het inschrijfformulier. We vragen het vakblad om te controleren dat je abonnee bent.

 

 

Facturen

Wanneer ontvang ik de factuur?

Normaal gesproken op de dag van inschrijving (behalve bij bepaalde kortingsopties) en uitsluitend per e-mail in pdf-formaat. Ons factureringsproces is volledig geautomatiseerd. De factuurgegevens die je hebt ingevuld op het inschrijfformulier worden dus automatisch overgenomen. De factuur wordt vervogens gemaild naar het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij "e-mail financiële administratie". De factuur kan echter onverhoopt in je spambox terechtkomen. Zit de factuur daar niet in? Neem dan contact met ons op via info@congresburo.com

Kan ik een e-factuur ontvangen?

Het is mogelijk om een e-factuur te ontvangen na inschrijving indien je het programma PEPPOL gebruikt. PEPPOL is compatible met Exact Online, ons factureringssysteem. Een andere mogelijkheid is er helaas niet. Inschrijven kan natuurlijk, maar dan ontvang je een factuur in pdf.
Let op: na aanmelding gelden de (annulerings)voorwaarden. Je bent immers een koopovereenkomst aangegaan.

Heb je PEPPOL en wil je een e-factuur? Geef dit dan aan tijdens het inschrijfproces door in het tekstveld Opmerkingen te noteren dat je PEPPOL hebt en een e-factuur wilt ontvangen.
 

Ben ik verplicht om de BTW te betalen?

Ja. Het intellectueel eigendom van de inhoud van onze congressen ligt niet bij ECB waardoor de belastingwetgeving voorschrijft dat BTW-heffing verplicht is.
Op de facturen worden de bedragen gesplitst aangezien voor veel deelnemers de BTW aftrekbaar is.

Welke factuurdatum wordt gehanteerd?

De dag van inschrijving geldt als factuurdatum want ons factureringsproces is geautomatiseerd.
 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het betalen in termijnen is helaas niet mogelijk. Ons factureringsproces is geautomatiseerd, waardoor na inschrijving de factuur in pdf wordt aangemaakt en verzonden. 

Klopt mijn factuurbedrag wel?

Er ontstaat weleens verwarring doordat de 21% BTW die wij van de overheid aan deelnemers in rekening moeten brengen over het hoofd wordt gezien. Het totaalbedrag staat vermeld bij het desbetreffende congres en in je bevestiging. 

Achteraf wijzigen van facturen

Ons factureringsproces is geautomatiseerd, maar het komt voor dat deelnemers bij inschrijving een foutief factuuradres doorgeven. Deze gegevens kunnen we achteraf aanpassen op de originele factuur. Een datum of factuurbedrag kan niet worden gewijzigd.

Tevens zijn wij niet wettelijk verplicht kostenplaatsen en/of kostensoorten en/of routecodes te vermelden op een factuur. Dit is wel een service die geboden wordt.
De deelnemer kan deze gegevens aangeven op het inschrijfformulier. Dit wordt dan vervolgens automatisch overgenomen op de factuur.

Betreft het een organisatie binnen de EU waarbij BTW mag worden verlegd, vul dan ook het BTW-nummer in van je werkgever. Wij controleren dan eerst de gegevens alvorens een aangepaste factuur op te stellen.

Is mijn factuur betaald?

Als je factuur niet betaald is, dan krijg je na verloop van tijd een herinnering. Ontvang je geen herinnering? Dan is de factuur of betaald of de betalingsherinneringen zitten in je spambox. Je plaats blijft hoe dan ook op jouw naam gereserveerd, dus je kunt gewoon deelnemen. 

Betaald en toch een betalingsherinnering ontvangen?

Betalingen worden automatisch getraceerd wanneer het factuur- en of debiteurennummer zijn vermeld bij overschrijving. Wanneer deze gegevens ontbreken of foutief worden vermeld, dan blijft de betaling openstaan in het betalingssysteem en ontvang je een betalingsherinnering. Mocht je toch betaald hebben, geef dan even per e-mail aan ons door wanneer het bedrag is overgeschreven, dan zoeken wij dit op en corrigeren dit handmatig zodat verdere betalingsherinneringen worden voorkomen. 

Ontvang ik een ontvangstbevestiging na betaling?

Nee, er wordt geen betalingsbevestiging verstuurd.  Wanneer een bedrag langere tijd blijft open staat, ontvang je een betalingsherinnering. Je plaats blijft echter gewoon op jouw naam gereserveerd.

Kan ik toch deelnemen als de factuur nog niet betaald is?

Ja, je plaats blijft op naam gereserveerd, tenzij wij tijdig een schritelijke annulering hebben ontvangen. Neem dus zorgvuldig kennis van de voorwaarden waarmee je bij inschrijving akkoord hebt verklaard.

Het deelnamebewijs, de link naar de beschikbare hand-outs en het bijschrijven van accreditatiepunten vindt plaats nadat het volledige factuurbedrag is overgemaakt. Dit proces is volledig geautomatiseerd dus zorg dat je de zaken aan jouw kant goed geregeld hebt.

Waarom niet gratis annuleren binnen 30 dagen?

Bij inschrijving dien je je akkoord te verklaren met de voorwaarden die gelden voor deelname. Vervolgens wordt een plaats op naam geboekt en worden de kosten doorberekend naar de organisatie. Vergelijk het met het boeken van een vliegticket of een plaatsbewijs voor een concert.

Mocht je verhinderd zijn, dan kan uiteraard een collega jouw plaats innemen. Stuur ons dan even een mail met daarin naam, functie, e-mailadres, tel.nr. en indien geaccrediteerd het beroepsregister en het lidmaatschapsnummer van degene die jou vervangt.

Ik heb niet deelgenomen, maar ik heb me wel ingeschreven. Moet ik nu toch betalen?

Dat hangt ervan af of je je tijdig schriftelijk hebt afgemeld. Als je je meer dan 30 dagen voorafgaand aan de scholingsdag per e-mail hebt afgemeld en van ons de annuleringsbevestiging hebt ontvangen, dan krijg je het inschrijfbedrag (mits betaald) teruggestort. Meld je je korter dan 30 dagen van tevoren af of verschijn je niet zonder afmelding, dan ben je het totale factuurbedrag verschuldigd. De financiële vordering komt dan dus niet te vervallen aangezien de kosten volledig zijn doorberekend naar de organisatie.
Zie ook de voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij inschrijving.

Je kunt een vervanger sturen. Graag ontvangen wij dan naam, functie, e-mailadres, tel.nr. en evt. beroepsregister + lidmaatschapsnummer van de vervanger. 
De factuur blijft hetzelfde, maar de persoonlijke gegevens passen wij aan in onze systemen zodat voor je vervanger alles keurig wordt geregeld. Uiteraard dient wel eerst het volledige factuurbedrag door ons te zijn ontvangen.

Een vervanger kun je doorgeven via een mailtje naar info@congresburo.com 

Wat gebeurt er als een factuur niet betaald wordt?

De algemene voorwaarden waarmee bij inschrijving akkoord is verklaard, zijn leidend bij de afhandeling van financiële vorderingen. 

 

 

e-Learning

Wanneer krijg ik toegang tot mijn e-Learning?

Stuur even een e-mail zodra de factuur betaald is en geef ook aan per welke datum je wenst te starten. Je wordt dan toegelaten tot de elektronische leeromgeving waarvoor je de inlogcode per e-mail ontvangt. Vervolgens heb je dan vier weken om de e-learning te volgen. De inlogcode niet ontvangen? Check dan voor alle zekerheid je spambox. Inloggen via de link doe je alleen de eerste keer. Daarna log je rechtstreeks in via je account op Litmos.

 

 

Standhouders

Hoe kom ik een aanmerking voor een stand?

Wanneer je een stand wilt aanvragen voor een of meerdere congressen, stuur dan een verzoek naar info@congresburo.com. Vermeld duidelijk om welk congres(sen) het gaat en welk produkt of dienst je onder de aandacht wenst te brengen. Binnen enkele dagen ontvang je dan een reactie op je aanvraag. Bij een GO zal de aanvraag worden omgezet naar een defintieve reservering. 

Ik heb een stand gereserveerd en hoe verder?

Op de congresdag kun je tussen 8.00 en 9.00 uur de gereserveerde stand / tafel(s) gaan inrichten. Mensen van onze organisatie zijn dan ook aanwezig om je ontvangen en nadere aanwijzingen te geven.

Vanaf 9 uur arriveren de deelnemers en dient dus alles klaar te staan. Alle stands staan opgesteld in (of grenzend aan) de ruimte waar de deelnemers hun pauzes doorbrengen en dus tijd hebben om de stands te bezoeken. Wanneer je extra informatie nodig hebt over parkeren of het afleveren van materialen, neem dan rechtstreeks contract op met de congreslocatie