Online congres - Jong vaderschap


Persoonlijke informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Kwaliteitsregisters

  LET OP: punten kunnen uitsluitend worden bijgeschreven wanneer je gegevens exact overeenkomen met de (persoons-)gegevens zoals vermeld in jouw kwaliteitsregister.


Contact informatie

  LET OP: gebruik het eigen, persoonlijke e-mail adres van de deelnemer en geen algemeen e-mail adres zoals info@, contact@ afdelingsnaam@, etc.

Informatie factuurgegevens
 • Vul hieronder het e-mailadres in van de financiële administratie of je eigen e-mailadres als jij zelf betaalt


Deelsessies

Bij een online-congres ben je in de gelegenheid alle sessies te volgen. Voor een deelnamebewijs en/of accreditatiepunten is het verplicht alle sessies te volgen.1A Vaders en psychopathologie
1B De vaderlijke functie vanuit psycho-analytisch perspectief


2A Verantwoord(elijk) vaderschap
2B Voorouders en nakomelingen

Kortingen

Je kunt slechts kiezen voor één kortingsmogelijkheid.

 • Let op: dit proces is volledig geautomatiseerd, dus uitzonderingen zijn niet mogelijk.

ZZP-informatie

  Vul alléén de cijfers in van je KvK-nummer of ondernemingsnummer. We gebruiken het nummer t.b.v. een check op geldigheid.

Upload document

Om in aanmerking te komen voor het studententarief dien je een bewijs te uploaden waaruit blijkt dat jij ten tijde van inschrijving een voltijdstudent bent, en dat tevens aantoont dat het om jou gaat. Zie de volledige voorwaarden bij het onderdeel "Kortingen - Studentenkorting".

Aanbieding online congres
 • Je kunt jezelf inschrijven voor een tweede gratis ONLINE congres.

  Belangrijk: wil je gebruik maken van deze aanbieding, vink dan onderstaande vakje aan.
  Direct na inschrijving ontvang je de unieke code in je mailbox. Deze code is eenmalig en kun je voor jezelf gebruiken OF doorsturen naar jouw introducé. Nodig je een introducé uit, dan doet deze mee aan hetzelfde ONLINE congres waarvoor jij inschrijft (en de factuur ontvangt).

  Let op:
  * Jijzelf of jouw introducé dient zich opnieuw in te schrijven voor het tweede (gratis) online congres.

  * Mocht na controle blijken dat je geen recht hebt op een gratis online congres dan worden de normale kosten in rekening gebracht.


Betaalopties

  Kies hieronder of je via bankoverschrijving wilt betalen, je krijgt dan na inschrijving een factuur op naam, of dat je meteen wilt betalen via een voordelige online betaalmethode zoals iDeal of creditcard. Kies je voor dit laatste: een adres kan achteraf gewijzigd worden, maar een datum, omschrijving, bedrag of overige gegevens kunnen niet worden gewijzigd. Controleer daarom de gegevens die je hebt ingevuld voordat je op de betaalknop klikt.


Betaalmethode
Overigen
Nieuwsbrief
 • Via onze nieuwsbrief versturen wij informatie gerelateerd aan jouw beroepsgroep. Wij delen deze informatie niet met derden en je kunt jouw aanmelding voor onze nieuwsbrief op ieder moment opzeggen door op "Unsubscribe" te klikken onderaan de nieuwsbrief die je in jouw mailbox krijgt.

Extra's, voorwaarden en privacy

Door op de knop te klikken ga je naar een overzicht met je ingevulde gegevens.
Je wordt nog niet ingeschreven.