Online congres - Cultuursensitief werken


Persoonlijke informatie

Velden met een * zijn verplicht.

Kwaliteitsregisters

  LET OP: Staat jouw register er niet tussen? Alle niet-genoemde registers kennen geen punten toe en zijn daarom niet aan te vinken op het inschrijfformulier.
  Punten kunnen uitsluitend worden bijgeschreven wanneer het betreffende register ons dat toestaat.


Contact informatie

  Vul hieronder jouw persoonlijk rechtstreeks e-mailadres in t.b.v. de inschrijfbevestiging, de online leeromgeving en het deelnamebewijs.

Deelsessies

Bij een online-congres ben je in de gelegenheid alle sessies te volgen. Voor een deelnamebewijs en/of accreditatiepunten is het verplicht alle sessies te volgen.1A Interculturele sensitiviteit: hoe dan?
1B Cultuursensitief omgaan met gezinshereniging: voor, tijdens en na de hereniging


2A Omgaan met ruis in de communicatie
2B Cultuursensitief omgaan met vluchtelingen: twee voorbeelden uit de klinische praktijk

Kortingen

Je kunt slechts kiezen voor één kortingsmogelijkheid.

 • Let op: dit proces is volledig geautomatiseerd, dus uitzonderingen zijn niet mogelijk.

Groepskorting

  Kies hieronder of je de eerste inschrijver van de groep bent of dat je een code hebt gekregen om je aan te melden voor dezelfde groep.

ZZP-informatie

  Vul alléén de cijfers in van je KvK-nummer of ondernemingsnummer. We gebruiken het nummer t.b.v. een check op geldigheid.

Upload document

Om in aanmerking te komen voor het studententarief dien je een bewijs te uploaden waaruit blijkt dat jij ten tijde van inschrijving een voltijdstudent bent, en dat tevens aantoont dat het om jou gaat. Zie de volledige voorwaarden bij het onderdeel "Kortingen - Studentenkorting".

Betaalopties

  Kies hieronder of je via bankoverschrijving wilt betalen, je krijgt dan na inschrijving een factuur op naam, of dat je meteen wilt betalen via een voordelige online betaalmethode zoals iDeal of creditcard. Kies je voor dit laatste: een adres kan achteraf gewijzigd worden, maar een datum, omschrijving, bedrag of overige gegevens kunnen niet worden gewijzigd. Controleer daarom de gegevens die je hebt ingevuld voordat je op de betaalknop klikt.


Betaalmethode
Informatie factuurgegevens
 • Vul hieronder het e-mailadres in van de financiële administratie of je eigen e-mailadres als jij zelf betaalt

 • Bij Kenmerk vul je bijv. kostenplaats, btw-nr of andere gegevens in die jouw werkgever nodig heeft om de factuur te kunnen verwerken. Vraag dit na bij jouw werkgever voordat je inschrijft.


Overigen
Nieuwsbrief
 • Via onze nieuwsbrief versturen wij informatie gerelateerd aan jouw beroepsgroep. Wij delen deze informatie niet met derden en je kunt jouw aanmelding voor onze nieuwsbrief op ieder moment opzeggen door op "Unsubscribe" te klikken onderaan de nieuwsbrief die je in jouw mailbox krijgt.

Extra's, voorwaarden en privacy

Door op de knop te klikken ga je naar een overzicht met je ingevulde gegevens.
Je wordt nog niet ingeschreven.