14 mei 2024 - Zoom

Webinar - Fostering self-compassion for empowerment and resilience

26 juni 2024 - Zoom

Webinar - Supporting attachment: single parent households and challenging parental behavior

De overgang naar een gloednieuwe online leeromgeving

Met de zomervakantie voor de deur, willen we je graag op de hoogte brengen van een spannende ontwikkeling in relatie tot onze online scholingen. Momenteel zijn we druk bezig met de overstap naar een gloednieuwe beveiligde online leeromgeving genaamd Upskill.

We hebben ervoor gezorgd dat het afspelen van onze online-scholingen vanaf 1 augustus 2023 nog eenvoudiger en toegankelijker wordt, waar je ook bent. Upskill is een gebruiksvriendelijk systeem uit Australië dat zowel op computers als op mobiele apparaten perfect kan worden gebruikt.

Op de startdag ontvang je jouw unieke inloggegevens per e-mail. Gedurende de looptijd van de online scholing log je in met jouw e-mailadres en de toegewezen code. Dit maakt het gemakkelijk om direct toegang te krijgen tot al het lesmateriaal en de praktische functies van Upskill.

We zien er naar uit om samen met jullie te groeien en te leren in onze nieuwe online leeromgeving. Of we elkaar nu persoonlijk ontmoeten op een locatie of ergens online, waar ook ter wereld, we zijn ervan overtuigd dat deze overgang jou als deelnemer ten goede zal komen.

Als je vragen hebt over de overstap naar Upskill of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@congresburo.com

Een bijzonder mooie zomer gewenst en kijk regelmatig naar het actuele scholingsaanbod.

Terug