STAP-aanmeldingsbewijs bij je congresinschrijving

Vanaf nu kun je bij ieder van onze congressen (behalve de online masterclasses) een STAP-aanmeldingsbewijs krijgen. Het maakt niet uit of je kiest voor deelname op locatie of voor on-demand kijken naar de bijdrages van de sprekers. Met het STAP-aanmeldingsbewijs kun je bij het UWV een STAP-budget aanvragen. Als dit budget toegekend wordt, betaalt de overheid je deelname en doe je dus gratis mee.

Hoe krijg je een STAP-aanmeldingsbewijs?
Je kunt een STAP-aanmeldingsbewijs bemachtigen door op de Aanbod-pagina naar het congres van je keuze te gaan. Je maakt dan eerst een keuze tussen het congres op locatie of de online (on-demand) variant. Vervolgens klik je rechts in beeld op de paarse knop met "Inschrijven en STAP-aanmeldingsbewijs" ontvangen. Daar vul je vervolgens de gevraagde gegevens in. Onmiddellijk daarna ontvang je van ons een mail met daarin het aanmeldingsbewijs dat je bij het UWV kunt indienen om de STAP-subsidie aan te vragen. Wordt je subsidie toegekend? Dan sturen wij UWV een factuur en doe je gratis mee.

Wat als je geen subsidie krijgt?
Het kan natuurlijk zo zijn dat je onverhoopt geen subsidie krijgt of het geld op was voordat je je aanvraag kon indienen. Daarom vragen wij je bij het invullen van je gegevens wat je wil doen als je geen subsidie krijgt. Je krijgt dan de keuze uit zelf het deelnamebedrag betalen (zodat je het daarna eventueel kunt declareren bij je werkgever) of je laten uitschrijven. We vragen je om dit al op de inschrijvingspagina op onze site aan te geven.

Vragen over STAP-budget
Heb je vragen over het STAP-budget? Dan kunnen wij daar zelf geen antwoord op geven. Daar is het UWV voor. Klik hier voor antwoorden op veelgestelde vragen en de mogelijkheid om telefonisch of via chat vragen aan een UWV-expert te stellen.

Terug