26 juni 2024 - Zoom

Webinar - Supporting attachment: single parent households and challenging parental behavior

Wat is een online congres?

Een online congres is géén webinar en ook geen live gestreamd congres op locatie. Maar wat is het dan wel? En hoe werkt het? We leggen het je hier uit.

Wat is het?

Een online congres staat in een beveiligde digitale leeromgeving. Daar vind je de videocolleges van alle sprekers: in totaal ongeveer zeven uur aan exclusief voor deelnemers toegankelijke bijdrages van de sprekers. Je krijgt vanaf de startdatum gedurende 30 dagen toegang tot deze omgeving. Daardoor kun je in je eigen tempo naar alle bijdrages kijken.

Hoe werkt het?

Het is echt heel simpel. Als je via deze site hebt ingeschreven voor een online congres, dan ontvang je op de dag dat het online congres start vóór 10.00 uur 's morgens een inlog-link voor de online leeromgeving. Als je daarop klikt, dan wordt je gevraagd om nogmaals je voor- en achternaam in te voeren. Daarna kun je beginnen met kijken naar de verschillende video-colleges, filmpjes die sprekers willen laten zien van bijvoorbeeld cliënten en kun je de hand-outs van alle sprekers downloaden. Nadat je alle verplichte onderdelen van het online congres hebt bekeken, geeft de digitale leeromgeving aan dat je het programma voltooid hebt. Je hebt dus de kans om het online congres te voltooien tot 30 dagen nadat je de inloglink ontvangen hebt.

Bewijs van deelname en accreditatie

Uiterlijk twee weken na de slotdatum van het online congres ontvang je je bewijs van deelname. Uiterlijk vier weken na de slotdatum van het online congres worden je eventuele registerpunten doorgegeven aan jouw register. Uiteraard ontvang je alleen een bewijs van deelname en registerpunten als je het congres voltooid en betaald hebt.

Voordelen

Als je deelneemt aan een online congres dan heb je geen reistijd en reiskosten, je kunt in je eigen tempo kijken, je kunt een spreker nog eens terugspoelen en je bent flexibel in je tijd- en locatiekeuze. Je kunt immers ook op je tablet of smartphone naar de sprekersbijdragen kijken.

Daarnaast zijn er de gebruikelijke kortingen voor ZZP-ers, vroege boekers en voor ontvangers van de gratis nieuwsbrief van Blik op Hulp.

Inschrijven

Ga snel naar onze aanbodpagina, kies voor het congres waaraan je wil deelnemen, en schrijf je in!

Terug